Aktuelt

Trafikkplan Toten Transport julen 2019

Lenke under viser en oversikt over vår trafikkplan fra neste uke (uke 51) og gjennom jul og nyttår 2019. Vi gjør oppmerksom på at siste ordinære avgang til Nord-Norge med garantert levering før jul allerede blir førstkommende fredag, altså 13.12.19.

Toten Transport Julen 2019

Vi setter naturligvis opp avganger i neste uke etter behov, men vi er litt forsiktige med å love levering før jul på disse. Ta gjerne kontakt med oss hvis noe er uklart eller om dere vet at ekstra tiltak må iverksettes for deres transportbehov før jul.

Vi ønsker dere en fortsatt hyggelig førjulstid!

Første bil for Maren Lundby er klar for trafikk

Den første bilen profilert opp med Maren Lundby ruller nå ut på veien. Vi i Toten Transport gleder oss til å følge Maren i sesongen som kommer.

IMGP3180-2.jpg?mtime=20191025145636#asset:3125


Ny konsernsjef i Toten Transport AS


Styret i Toten Transport AS har ansatt Finn Martinsen som ny konserndirektør i Toten Transport AS med tiltredelse 1. februar 2020.

Finn Martinsen er 54 år, har lokal tilknytning og er bosatt på Gran. Han har siden 2006 vært adm. dir. i David-Andersen Oslo og har tidligere ledet flere større virksomheter som Meca Norway AS og Vigeland & Co AS.

Martinsen har strategisk, operativ og kommersiell lederkompetanse gjennom sin toppleder- og styreerfaring. Han har god erfaring med drift og utvikling av virksomheter, salgs- og forhandlingserfaring samt erfaring med digitalisering hvor tilpasning til ny hverdag står sentralt.

Martinsen tar over ledelsen i et stort og spennende selskap som siden 1975 har utviklet seg til å bli et av de største norske privateide selskapene innen transport og logistikk, og en betydelig aktør i det nordiske og internasjonale markedet. Virksomheten som har hovedkontor på Raufoss, tilbyr skreddersydde løsninger innen bil, sjø, fly, prosjekt og 3-partslogistikk. Toten Transport er i tillegg til sine fem selskap/terminaler i Norge (Raufoss, Brumunddal, Trondheim, Stokke og Oslo) representert med selskaper i Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Latvia, Estland.

Konsernet har 150 ansatte og en omsetning på NOK 850 mill. og mer enn 250 biler i trafikk i Norge, Norden og Europa.

Bileiere, styret og ansatte i Toten Transport ønsker Finn Martinsen velkommen.

Eventuelle spørsmål rettes til adm. dir. Jon Austrheim på e-post: jon@toten-transport.no


Raufoss, fredag 4. oktober 2019