Aktuelt

Toten Transport AS redder arbeidsplasser: Eierne av Toten Transport AS har opprettet et nytt selskap - Toten Stål og Spesialtransport AS

Eierne av Toten Transport AS har opprettet et nytt selskap - Toten Stål og Spesialtransport AS


Toten Transport AS tar over et 20 talls spesialvogntog fra konkursboet til Stål og Spesialtransport AS. Med allerede eksisterende kapasitet, gjør dette Toten Transport AS til en betydelig aktør innen spesial og prosjekttransport i innlandet.


Videre så har per i dag til sammen rundt 20 personer (sjåfører og administrasjonsansatte), fått jobb i Toten- konsernet. Flinke folk med god kompetanse.


Datterselskapet Toten Transport Oslo har også fått en «god fot» innenfor dette feltet og ikke minst mot det internasjonale markedet hvor flere spennende avtaler allerede er på plass. Gjennom tett samarbeid innenfor konsernet ser vi her store synergieffekter.


Se artikkel i Oppland Arbeiderblad: https://www.oa.no/toten-transp...
Oversikt over materiell: Spesialtransport

Første bil for Maren Lundby er klar for trafikk

Den første bilen profilert opp med Maren Lundby ruller nå ut på veien. Vi i Toten Transport gleder oss til å følge Maren i sesongen som kommer.

IMGP3180-2.jpg?mtime=20191025145636#asset:3125


Ny konsernsjef i Toten Transport AS


Styret i Toten Transport AS har ansatt Finn Martinsen som ny konserndirektør i Toten Transport AS med tiltredelse 1. februar 2020.

Finn Martinsen er 54 år, har lokal tilknytning og er bosatt på Gran. Han har siden 2006 vært adm. dir. i David-Andersen Oslo og har tidligere ledet flere større virksomheter som Meca Norway AS og Vigeland & Co AS.

Martinsen har strategisk, operativ og kommersiell lederkompetanse gjennom sin toppleder- og styreerfaring. Han har god erfaring med drift og utvikling av virksomheter, salgs- og forhandlingserfaring samt erfaring med digitalisering hvor tilpasning til ny hverdag står sentralt.

Martinsen tar over ledelsen i et stort og spennende selskap som siden 1975 har utviklet seg til å bli et av de største norske privateide selskapene innen transport og logistikk, og en betydelig aktør i det nordiske og internasjonale markedet. Virksomheten som har hovedkontor på Raufoss, tilbyr skreddersydde løsninger innen bil, sjø, fly, prosjekt og 3-partslogistikk. Toten Transport er i tillegg til sine fem selskap/terminaler i Norge (Raufoss, Brumunddal, Trondheim, Stokke og Oslo) representert med selskaper i Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Latvia, Estland.

Konsernet har 150 ansatte og en omsetning på NOK 850 mill. og mer enn 250 biler i trafikk i Norge, Norden og Europa.

Bileiere, styret og ansatte i Toten Transport ønsker Finn Martinsen velkommen.

Eventuelle spørsmål rettes til adm. dir. Jon Austrheim på e-post: jon@toten-transport.no


Raufoss, fredag 4. oktober 2019